O NOUTATE AGREABILĂ: SCRISORI CĂTRE MAREŞAL

Câteva luni in urmă la Iaşi, la Editura Demiurg a apărut cartea în 2 volume „1940”(omagiu Profesorului Ioan Scurtu), un Mare istoric şi patriot.Cartea îi are ca autor pe cunoscutul istoric Gheorghe Buzatu.În volumul 2 al acestei lucrări a fost  inclus şi un material de-al meu „Scrisori din Basarabia către Mareşalul Ion Antonescu”.Textul este însoţit de o întroducere scrisă de dr. Gheorghe Buzatu despre autorul acestor rânduri.

Chiar dacă pot fi învinuit în lipsă de modestie,  reproducem coperta cărţii şi  Cuvântul înainte al Marelui istoric despre Alexandru Moraru. Cred că se merită.

Despre SECRETELE ISTORIEI

Alexandru Moraru, istoric-arhivist si publicist, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, autor și editor al mai multor cărți și culegeri de documente și materiale elaborate în urma cercetărilor de arhivă, sute și sute de articole și investigații documentare.
Acest articol a fost publicat în ALŢII DESPRE MINE, Articole, Carti, Fotografii, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s