O DOMNIŞOARĂ TALENTATĂ- LAURA MORARU

SINCERE   FELICITĂRI

  O DOMNIŞOARĂ  TALENTATĂ- LAURA  MORARU 

În acest text, ar fi trebuit să se afle înşirate cele mai frumoase cuvinte pe care  le poate rosti  un părinte la adresa unui copil.Cu atât  mai mult, când acest copil merită aceste cuvinte din plin.

Pe tot parcursul celor 16 ani care s-au împlinit de la naştere(26 august 1995 la Chişinău) Laura Alexandru Moraru a dovedit zi de zi  că este o domnişoară cuminte şi bine educată, că marea ei curiozitate pentru multe ştiinţe a făcut-o să studieze, sa citească,  să rasfoiască un munte de literatură din diferite domenii ne mai vorbind de zecile ţi sutele de situri cognitive din internet.

 Omul trebuie apreciat după faptele sale, dar la o vârstă atat de fragedă este greu de făcut unele concluzii. Cu toate acestea Laura are  deja cu ce se mândri, deoarece  a izbutit sa realizeze nişte lucruri frumoase.

Este vorba  de  proiectul şi realizarea a câtorva coperte de carte, care au fost si care cu sigurantă vor fi apreciate de catre cititor şi de specialiştii în domeniu.

Una dintre primele realizări ale Laurei Moraru este coperta cărţii Alexandru Moraru  Victimele Terorii Comuniste din Basarabia 1944-1954 Documente Secrete Sovietice. Editura Iulian, Chişinău, 2010, 417 pagini.Volumul a fost apreciat de specialişti în materie( inclusiv coperta) fiind menţionat  cu Diploma Salonului Internaţional de carte (ediţia a XIX) consacrată Anului Mihai Eminescu.

În aceste cărţi  este inclusă  inspiraţia  şi talentul Laurei Moraru, care peste câteva zile va merge în clasa X la Liceul  Teoretic „ Vasile Alexandri”.

Doresc din partea tuturor celor dragi  Laurei o sănătate de cremene, multe note bune în procesul de studiu la liceu şi noi realizări ! LA MULŢI ANI LAURA !                         ALEXANDRU MORARU


                                                            

 

Despre SECRETELE ISTORIEI

Alexandru Moraru, istoric-arhivist si publicist, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, autor și editor al mai multor cărți și culegeri de documente și materiale elaborate în urma cercetărilor de arhivă, sute și sute de articole și investigații documentare.
Acest articol a fost publicat în Articole, FELICITĂRI, Fotografii, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la O DOMNIŞOARĂ TALENTATĂ- LAURA MORARU

  1. Eu acum am descoperit acest site şi cu bucuria de a şti că neamul românesc continuă să dea lumii talente, felicit această domnişoară ce face cinste ţării sale şi neamului românesc! Părinţilor ei, laudele cuvenite pentru educaţia dată fiicei lor.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s