SFATURI PENTRU PRIETENII MEI (1)

Sfaturi pentru o viata implinita – Suedia          DRAGOSTEA                 Pentru Prietenii Mei      Din suflet            Lectie                                   8 minute                           poem pentru prieteni

Despre SECRETELE ISTORIEI

Alexandru Moraru, istoric-arhivist si publicist, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, autor și editor al mai multor cărți și culegeri de documente și materiale elaborate în urma cercetărilor de arhivă, sute și sute de articole și investigații documentare.
Acest articol a fost publicat în SFATURI PENTRU PRIETENII MEI, TEXTE ŞI FOTOGRAFII ALE ALTORA, Video. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la SFATURI PENTRU PRIETENII MEI (1)

 1. Sinceritatea contează prea mult pentru un suflet.
  Inima are taine că nici raţiunea nu le poate desluşi….
  Poem pentru prieteni – EXTRAORDINAR!
  Prietene, Tu ieşti mîndria mea!

  • Va multumesc mult pentru aceste cuvinte frumoase, aranjate la locul lor cum nu se poate de bine.
   Nu am multi prieteni, mai multi ….cunoscuti, dar cei pe care-i am, sunt in marea majoritate oameni foarte deosebiti.A fi prieten este pentru mine o responsabilitate si o permanentă dorinta de a dovedi prin vorbe si fapte ca sunt alaturi de cel care-mi este prieten, sa-mi simte umarul la greu si ochii fericiti la bucurii. Sunt onorat ca in lista acestora va aflati Dumneavoasta Doamna Lilia, fapt pentru care va multumesc.
   Chiar daca exagerati calitatile mele umane, opinia Dvs. ma face sa ma orientez spre alte culmi mai inalte…Cu ganduri senine, Alexandru Moraru

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s