ANIVERSAREA UNEI VALORI INTELECTUALE- ANDREI GROSU

AZI, 22 septembrie 2012 cunoscutul pedagog şi istoric din Chişinău Andrei Constantin Grosu adauga al 60-lea cerc pe stejarul vieţii sale. Un Om Deosebit, despre care Secretele Istoriei a mai scris in anii precedenţi. Calităţile Domniei sale au ridicat autoritatea acestei personalităţi la nivel naţional. Este un Om cult, inteligent, excelent pedagog şi istoric, autor al unei lucrări ştiinţifice care de facto este o descoperire ştiinţifică despre viaţa, activitatea şi soarta unui rus-lipovean Gulkin Dionisii Petrovici din Teleneşti, deputat în Duma de Stat a Rusiei la inceputul secolului XX. Lucrarea a fost înalt apreciată în cercul istoricilor din ţara şi de peste hotarele ei.

Andrei Grosu este prietenul meu  de mai bine de 40 de ani, este o valoare intelectuală, care merită respectul tuturora; este un bărbat serios, care se şine de cuvânt şi interesul procesului de educaţie este pentru Domnia Sa unul major.

Din partea tuturor rudelor, prietenilor, colegilor şi cunoscuţilor îl felicităm pe Domnul Andrei Grosu cu aniversarea a 60-a de la naştere şi îi urăm LA MULŢI ANI !

Cu drag şi preţuire, Alexandru Moraru

P.S. În cinstea omagiatului Secretele Istoriei publică un buchet de fotografii cu Domnul Andrei Grosu în diferite perioade de timp. Sper să-l depistaţi uşor, deoarece numele dânsului corespunde întocmai cu fizicul şi întelectualul.

 

 

Despre SECRETELE ISTORIEI

Alexandru Moraru, istoric-arhivist si publicist, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, autor și editor al mai multor cărți și culegeri de documente și materiale elaborate în urma cercetărilor de arhivă, sute și sute de articole și investigații documentare.
Acest articol a fost publicat în FELICITĂRI, OAMENI DEOSEBIŢI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s