ILYA EHRENBURG CĂTRE ARMATA ROȘIE: „UCIDEŢI CREŞTINII DIN EUROPA!”

   SECRETELE ISTORIEI cu ALEXANDRU MORARU   TRANSCRIERE SI TRADUCERE de CAROLINA
 
 
      Die zionistische Rote Armee von Dr D.Duke deutsch
 
Hello, eu sunt David Duke .
Cateodata va simtiti pur si simplu prea  neajutorati in timp ce adevarata fata a zionismului isi face aparitia in  intreaga lume .
Aici avem un titlu din “Izrael Post”: “PM.Israel to Erect Red Army Memorial”
Prim ministrul Izraelului, Netanyahu, a anuntat ca Izraelul vrea sa ridice un monument  Armatei Rosii. Izraelul vrea sa onoreze Armata Rosie Bolsevica. Din 1927 pana la sfarsitul  celui de al 2-lea razboi mondial, aceasta a ucis , a torturat si a maltratat mai multe fiinte umane decat orice alta  armata din intreaga istorie a omenirii. Ei au epurat etnic si au ucis cel putin 7 milioane germani precum alte milioane de oameni din intreaga Europa de Est . Ei au violat cel putin 2 milioane femei germane si mai multe milioane  femei si fetite est europene . Izrael vrea sa onoreze aceeasi Armata Rosie glorioasa care a trimis milioane de crestini in iadul pre pamant al gulagurilor, aceeasi Armata Rosie care a insclavagit Europa de Est timp de o jumatate de secol. Daca vorbesc rau despre Armata Rosie, nu vorbesc despre  rusi ca oameni. Pe acestia ii admir in mare masura . Rusii au fost victime ale Armatei  Rosii ca si restul Europei , poate si mai rau.
In martie 2001 m-am intalnit cu marele laureat rus al Premiului Nobel: Alexander Solshjenytsin . Acest lucru a fost pentru mine implinirea visului vietii mele. El mi-a spus fara ocol ca bolshevicii erau condusi de nerusi(alogeni), care ii urau in realitate pe rusi .Natural ca devine simplu sa intelegem pentru ce Izraelul onoreaza Armata Rosie .
Ei au fost controlati de acelasi procent de evrei care conduce Izraelul astazi . Cel ce a  fondat-o  a fost cel cu numele schimbat in Leon Trotzki, suna ruseste, dar numele lui autentic era Lev Bronstein. El a supravegheat uciderea a milioane de crestini rusi .Ziarele evreiesti chiar se lauda cu originile evreiesti ale lui Lenin. Cinci  dintre cei sase cei mai importanti conducatori bolsevici cu pozitii  la varf erau de asemeni evrei: Lenin, Trotzki, Zinoview,Kamenek si Zverdlov, si fiecare dintre ei, inclusiv Lenin, vorbeau Yiddish. Solshjenytsin descrie  in cartea lui “Ahipelagul Gulag” pe cei sase cei mai importanti administratori de varf a celei mai mari masini de ucidere  din intreaga istorie umana:   Aron Soltz, Jakov Rappoport , Lazar Kogan , Gengryk Jagoda,   Matvey Berman , Naftaly Frenkel –    nici-unul dintre ei nu era  rus etnic. Fiecare ar fi intitulat azi  la primirea cetateniei  Izraelului, (intrunind conditiile). Recunoasteti aceasta fata? Acest a fost probabil unul dintre oamenii cei mai rai care au trait vreodata! Numele lui este Ilya Ehrenburg.Cuvintele lui care exortau la genocid au fost tiparite in milioane de pamflete pentru Armata Rosie.
 
 Citat: “Atunci cand o  portiune de front este linistita si nu este implicata in vreo batalie, atunci ucide in acest interval de timp , un german. Cand ai ucis unul deja, atunci mai ucide inca unul. Nu exista pentru noi ceva mai amuzant decat o gramada de cadavre nemtesti.” 
 
Si inca un alt citat:
“Ucide, ucide, in rasa germana nu exista altceva decat raul. Niciunul dintre cei vii si niciunul dintre nenascuti nu este altceva decat rau. Foloseste violenta si distruge mandria rasei a acestor femei germane. Luati-le drept prada ce va cuvine! Ucideti cand avansati cu armata. Ucideti, voi soldati eroici ai Armatei Rosii. Majoritatea crestinilor europeni sunt de partea germanilor ! Ei merita acelasi tratament!”  
 
Aici aveti un citat din “Daily Mail” despre violurile Armatei Rosii:
” Tot asa ca violurile de  aproximativ 2.000.000(doua milioane) din Germania , au existat peste tot printre  simpatizantii nazistilor , ca in Viena, intre 70.000 si 100.000 violuri. In intreaga Ungarie au existat 50.000 pana la 200.000 violuri . In Romania au existat mii de violuri.
Dar si acolo unde populatia a fost impotriva national-socialismului, ca in Polonia, Cehoslovacia si Iugoslavia , au existat aceste cazuri. Chiar mai mult, rusoaice eliberate din lagarele de concentrare, emaciate de foamete si care purtau inca uniforme de detinut, au fost violate de Armata Rosie.
Citeaza un tanar ofiter rus care a raportat ce a vazut, ce i s-a intamplat unei coloane de refugiati germani, constituite de sute de  femei si copii:
“Femei , mame si copiii lor zaceau de-a lungul drumului, la dreapta si la stanga .Si in fata fiecareia dintre ele statea o armada galagioasa de barbati cu pantalonii coborati. Femeile care menstruau sau care isi pierdusera cunostiinta, erau impinse de-o parte iar barbatii armatei noastre le impuscau pe acelea care incercau sa-si apere copiii. “
El continua si explica faptul ca  ”violul era o actiune care implica tortura si mutilarea victimelor si de cele mai multe ori se incheia cu linsarea victimelor.”
Nu a existat nici-un proces de criminal de razboi pentru Ilya Ehrenburg!!!!!!(sublinierea traducatorului)
De fapt el a fost chiar onorat de catre organizatiile evreiesti. Exact ca si de catre presa main stream  americana. Ca si  filmul “Inglorious Basterds” , care proiecteaza  ura si tortura, si care este laudat  de ei, ceea ce reprezinta doar inca un steag nou care flutura  mentalitatea  lui Ilya Ehrenburg. De fapt Armata Rosie  bolsevica de criminali , din zilele ei cele mai  timpurii,  a fost sprijinita entuziastic de catre comunitatea evreiasca din intreaga lume  si de bancherii  internationali ca Jakob Schiff sau Goldmann Sachs.
Sprijinirea Armatei Rosii nu este nimic nou pentru zionisti.
Ilya Ehrenburg, acest ucigas de popoare dement care este vinovat de violul si de genocidul asupra milioane de oameni nevinovati , este de asemeni laudat de Muzeul Holocaustului din Izrael.
 Publicatia “Canadian Jewish News” raporteaza ca leaderul  comunist, avea atata loialitate pentru evrei si Izrael , incat a lasat in secret  mostenire, toate hartiile lui private  Izraelului, nu Rusiei.
Recentele dezvaluiri ca aranjamentul lui Ehrenburg, ca sa revina arhivele lui private, Izraelului, depuse  la  biblioteca si in arhivele Yad Vashem inca in timpul vietii lui, constituie  o revelatie coplesitoare a faptului ca spiritul lui Ehrenburg traieste in continuare, asa cum este acest spirit oglindit  in filmul  ”Inglorious Basterds” unde filmul  cere torturarea, sadismul si uciderea cu sange rece a tuturor dusmanilor Izraelului .
Acesta traieste si in Academie, care mosteneste spiritul, si-l transmite in continuare.
Si in medii, care in plus, lauda aceasta  varsare de sange patologica.
Abe Foxman, capul  lui “Antidefamation League”(ADL), a declarat ca acest film ar trebui sa capete premiul Academiei, el a zis, citam: “cu ajutorul dramei, comediei si romantei, filmul este distractiv si totusi stimuleaza la meditatie. Sa speram ca milioanele de spectatori care-l privesc, vor intelege spaima  holocaustului si vor rezona in sensul meu : ” macar de-ar fi adevarat!”
Dumnezeu stie faptul ca aceasta crima este adevarata!
S-a intamplat nu numai soldatilor ci si milioanelor de femei si copii nevinovati in intreaga lume a Europei de Est si in Rusia . Si se intampla exact la fel si azi palestinienilor,ei sunt cele mai recente victime ale aceluiasi vechi spirit al raului . Mediile dominate de evrei prezinta palestinienii drept rai si teroristi . Zionistii care-i terorizeaza de fapt, care -i alunga din casele lor, ii bombardeaza, ii ard si ii mutileaza cu zecile de mii. Ei sunt portretizati de mediile iudaice   drept bietele victime inocente ale palestinienilor celor rai.
 Dumnezeu sa-i ajute pe palestinieni! Oamenii din America si din Europa sunt alaturi de voi!
De curand recenzia mea critica  asupra filmului “Inglorious Basterds” , a fost cenzurata de extremistii evrei. Filmele evreiesti te aduc in starea de a zice, privind tortura ,sadismul, si omor, spui : grozav, minunat!”
Dar indrazneste sa critici aceasta josnicie: atunci esti tu neomul!
Va rog ajutati-ma sa  raspandesc  aceste informatii!
Tot ceea ce spun se afla in cartea mea “Awakening on Jewish Supremacism” (Trezirea/constientizarea  asupra suprematismului iudaic)
Cititi aceste carti care sunt citite si apreciate in lumea intreaga de milioane de oameni-mergeti la situl meu din internet  David Duke.com  si la linkurile in functiune in acest loc.Cercetati si verificati fiecare cuvant pe care vi-l spun. Va sfatuiesc sa chestionati faptele din punct de vedere stiintific, (dincolo de istoria oficiala) si sa gandititi independent.Impreuna vom darama adevaratii apostoli ai urii  .Trimiteti  acest video  tuturor prietenilor si membrilor familiei si afisati-le pe internet. Trimiteti-i la situl, la linkurile si la videourile mele. Eu suport si las sa treaca peste mine toate aceste interminabile amenintari si   alte persecutii fel de fel,  din partea acestor sarlatani ai urii si nu voi inceta niciodata.  Dar fara sprijinul Dumneavoastra nu voi  reusi!Va multumesc . Dumnezeu sa va binecuvanteze!
Eu sunt David Duke.

Despre SECRETELE ISTORIEI

Alexandru Moraru, istoric-arhivist si publicist, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, autor și editor al mai multor cărți și culegeri de documente și materiale elaborate în urma cercetărilor de arhivă, sute și sute de articole și investigații documentare.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s