AUTOGRAFE DIN BIBLIOTECA MEA: POETA ŞI PUBLICISTA MARIA BOTNARU (11)

                      CUVÂNT CĂTRE IUBITA MEA

SECRETELE ISTORIEI cu ALEXANDRU MORARUSECRETELE ISTORIEI cu ALEXANDRU MORARU

Scumpă, Dulce și Talentată Femeie! Am scris despre tine primul, am scris despre talentul tău poetic și publicistic, pentru ca lumea să te cunoască și să știe că există o asemenea poezie frumoasă care se numește Maria Vlas Botnaru!

Am scris și despre calitățile tale excepționale de Om cu o educație aleasă; cu omenie și onestitate sută la sută; cu sentimentul patriotic românesc dezvoltat la superlativ; cu concepțiile tale moderne de viață, dar păstrând cu sfințenie tradițiile noastre naționale românești din Basarabia; cu bagajul vast de cunoștințe în domeniul literaturii române, istoriei naționale, a medicinii populare netradiționale, a cunoștințelor gastronomice și culinare…

O Femeie firavă, care nu din datorie, ci din Dragoste a dat viață, a crescut și a educat 3 copii mininați; o Femeie, care depășind toate nedreptățile vieții, s-a consacrat acestor copii, limitâmdu-se la multe, inclusiv viață personală…

Prima culegere de versuri a fost lansată în satul tău de baștină cu un an în urmă. Sărata Galbenă, Hâncești te-a primit nu ca pe un oaspete drag, ci ca pe unul din cei mai dragi copii ai săi cu care se mândrește. Ai adunat o sumedenie de aplauze…

Zilele acestea, mai concret la 6 aprilie 2014 în satul tău va fi o sărbătoare a sufletului, o sărbătoare a cărții, pe care o vei lansa, „Urmele Dragostei Eterne”.

Cu siguranță, conducerea primăriei și a bibliotecii rurale Sărata Galbenă au făcut o alegere înțeleaptă, când au decis să organizeze o asemenea activitate culturală anume cu tine.

Voi fi alături de tine și în această zi deosebită și în toate celelaltezile însorite sau cu mai puțin soare, fiindcă ești suflețelul meu la bine și la greu, ești tot ce-şi poate dori în viața asta la capitolul Dragoste și Fericire!

Îți sărut mâinile tale frumoase și harnice, care scriu versuri de excepție!

 Alexandru Moraru

SECRETELE ISTORIEI cu ALEXANDRU MORARUSECRETELE ISTORIEI cu ALEXANDRU MORARU

SECRETELE ISTORIEI cu ALEXANDRU MORARUSECRETELE ISTORIEI cu ALEXANDRU MORARU

SECRETELE ISTORIEI cu ALEXANDRU MORARU

SECRETELE ISTORIEI cu ALEXANDRU MORARUSECRETELE ISTORIEI cu ALEXANDRU MORARU

SECRETELE ISTORIEI cu ALEXANDRU MORARU

 

Reclame

Despre SECRETELE ISTORIEI

Alexandru Moraru, istoric-arhivist si publicist, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, autor și editor al mai multor cărți și culegeri de documente și materiale elaborate în urma cercetărilor de arhivă, sute și sute de articole și investigații documentare.
Acest articol a fost publicat în AUTOGRAFE DIN BIBLIOTECA MEA, Carti, PRIETENII M-AU INFORMAT:. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s