UN AVION DETURNAT DE TERORIŞTII PUTERII FINANCIARE

                                                                                                                             EDITORIAL 

UN AVION DETURNAT DE TERORIŞTII PUTERII FINANCIARE

Maria Diana Popescu - poza editorialCum să fie de acord Comisia Europeană cu scăderea T.V.A. în România, cînd capii Uniunii pregătesc un sistem unitar de fiscalitate la nivel comunitar? Şi nu oricum. Orice buget al României este aprobat mai întîi la Bruxelles, după care, în Parlamentul românesc se pune în scenă un simulacru, de astupat gura lumii. S-au învoit cu majorarea salariilor demnitarilor, pentru ca aceştia să fie manipulaţi a se conforma planurilor bancherilor mondiali, astfel ca Troica să fie ţinută în viaţă, pe picior mare! „E ca un avion care, în loc să ajungă la Bruxelles, va ajunge la Stockholm”, a afirmat Mugur Isărescu despre reducerea T.V.A. de la 24% la 19%. Oare cine i-o fi scris neinspiratul discurs! Care vasăzică, mon cher, ţelul vostru e ca România să încapă pe de-a-ntregul în traista Bruxellesului, via Berlin!

Mai tăiaţi din super-veniturile voastre!

Klaus Iohannis a retrimis mintenaş Codul Fiscal în Parlament. Nu vrea să iasă din cuvîntul Burxelles-ului şi al duducăi Merkel, criticînd în mod autist unele măsuri, dar trecînd cu vederea măsura sfidătoare şi nedreaptă a măririi salariilor demnitarilor. Aşadar, domn’ Preşedinte, aţi dat mînă liberă lărgirii ariei de sacrificiu a poporului! Austeritate în doze ridicate, iar pentru voi, leneşilor trădători, belşug necinstit! Dacă suferiţi şi vă daţi de ceasul morţii pentru România, mai tăiaţi din super-veniturile voastre şi nu luaţi hrana de la gura românilor! Daţi salarii demne medicilor şi profesorilor, ca să poată supravieţui şi profesa în România! Aceştia se îngrijesc de sănătatea naţiei şi de educaţia generaţiilor viitoare! Spre diferenţă de şeful statului român, Putin şi-a redus propriul salariu cu 15%. Al său şi al aparatului de putere din Rusia. Nu a îndrăznit să umble la lefurile şi pensiile ruşilor! Din taxe şi impozite huzuriţi voi, companiile voastre şi familiile voastre, pînă la al nouălea neam! Aveţi dreptate, tovarăşe Mugur Isărescu, în 25 de ani de cînd B.N.R.. e pe mîna dumitale, România e un avion care în loc să ajungă pe insula bunăstării, a fost deturnat şi forţat de teroriştii Puterii Financiare Mondiale, cu complicitatea dumneavoastră şi cu sprijinul aleşilor de la Bucureşti, să aterizeze într-o junglă a canibalilor, o junglă a exploatării şi sărăciei crunte. Guvernatorul B.N.R. şi preşedintele Iohannis vor ca scăderea T.V.A. să se facă gradual, mai pe şleau, la Paştele cailor. Hei, tovarăşi, vă faceţi c-aţi uitat? Cota T.V.A. a crescut brusc, nu gradual! Un afon în economie, alias preşedintele României şi un pensionar, pentru că potrivit Legislaţiei muncii din România şi a vîrstei subiectului, Isărescu ar trebui să fie la pensie, îşi bat joc de noi! Unul,  servil  Angelei, altul, probabil, se teme că scăderea cu pricina va trimite un vînt dăunător în aracii podgoriei de la „Măr SRL” – Drăgăşani şi un ghiont puternic altor potlogării!

Nu-l puteţi voi păcăli pe Scaraoschi!

Aţi citit declaraţia de avere a tartorului Mugurel, dragi români?  Acesta motivează că o parte a averii a fost dobîndită în era socialistă! Nimic mai fals! Atunci era imposibil, cu vestita – şi încă neabrogata lege a veniturilor dobîndite ilicit – Legea 18/1968! Citiţi-i declaraţia de avere şi făceţi-vă crucea mare! Diavolul e isteţ, şi-a adunat averi cît munţii, pentru că este membru al temutei Trilaterale – pe aceeaşi treaptă superioară în ierarhia guvernului mondial din umbră cu grupul Bilderberg, care determină deciziile politice la nivel global. Înfiinţată în 1973 de machiavelicul miliardar David Rockefeller, prin sistemul financiar creat de acest organism, Trilaterala a trecut la instaurarea dominaţiei globale. O caracatiţă alcătuită din slugi purtători de viruşi financiari şi cu influenţă asupra factorilor de decizie ai statelor europene! Repudiate de contestatarii globalizării, Comisia Trilaterală şi organizaţia-soră – Consiliul pentru Relaţii Externe – Council on Foreign Relations (C.F.R) –  sînt dronele guvernării din umbră, care controlează puterea şi manipulează destinul planetar spre o viaţă, în care cîteva mii de inşi vor deţine puterea transfrontalieră şi bogăţia absolută, iar sclavagismul va reînflori în marea masă planetară. Din Comisia Trilaterală fac parte, printre alţii, prinţul Charles al Marii Britanii, cel care are „fantezii erotice” cu Transilvania noastră,  fostul preşedinte al Comisiei Europene – Jose Manuel Barroso, fostul premier britanic – Tony Blair, fostul cancelar german – Gerhard Schröder, fostul preşedinte al S.U.A. – Bill Clinton şi alţii deţinători de putere cu benchi în frunte… Veţi da, într-un sfîrşit, cu toţii socoteală! Nu-l puteţi voi păcăli pe Scaraoschi! Pactul pe care l-aţi semnat cu el are un preţ uriaş!

Vă daţi seama minţi întunecate au aceşti killeri?

L-a luat cineva vreodată la scuturat pe Mugur Isărescu? Stă la cîrma banilor naţionali de mai mulţi ani decît a condus Ţara Nicolae Ceauşescu! Acest personaj, parcă extras cu forcepsul dintr-un scenariu ştiinţifico-fantastic, iese  foarte rar şi bine regizat din farfuria lui zburătoare, cu discursuri publice codificate, cu trimiteri şi asigurări de fidelitate către controlorii din turn (care turn, veţi spune?, fireşte, turnul Trilateralei şi cel de la Bassel, mama băncilor din lume), discursuri tipice mentalităţii servile a celui slab în faţa celui puternic, a celui care renunţă la propria  identitate pentru a se exprima în identitatea celui dominant. Aşadar, cheile de la cămara aurului naţional – care se pare că a luat demult drumul străinătăţii, nu-s pe mîna unui patriot, gata să ne salveze de pe primul loc pe care îl ocupăm în topul ţărilor sărace din Europa!  B.N.R. şi-a pierdut demult virginitatea şi independenţa! Băncile internaţionale, care fac afaceri cu B.N.R., n-au lucrat niciodată pentru progresul României, ci pentru profitul imens, de-a dreptul spoliator pe care îl încasează. Nu e o cinste pentru noi că în buletinul bancherului acesta scrie că ar fi român. Un român adevărat nu loveşte în propriul popor cu austeritate, clauze şi dobînzi frauduloase. Vă daţi seama ce minţi întunecate au aceşti killeri?

Şi-au trimis bancherii să-i escrocheze pe bieţii „eliberaţi”.

Politica de joasă speţă a băncilor străine de pe teritoriul Ţării, tolerată şi ştampilată de Mugur Isărescu, ţine în permanenţă tubul de oxigen la gura bancherilor-cămătari, care au fraudat milioane de români. Guvernatorul s-a opus de fiecare dată iniţiativelor legislative de salvare a cetăţenilor îndatoraţi şi a făcut întotdeauna lobby pe lîngă Guvern şi F.M.I. pentru a nu valida actele normative în favoarea cetăţenilor păgubiţi de bănci, pe motiv că pierderile băncilor s-ar ridica la 1 miliard de Euro. Ce merită acest guvernator anti-român care, grijuliu cu cele peste 40 de bănci străine pripăşite pe la noi,  a luat banii de la gura românilor? Vă rog, aveţi puţină demnitate, tovarăşe Isărescu! Stingeţi lumina în sediul B.N.R.! Închideţi uşa, luaţi-vă şlapii şi halatul de pensionar şi fugiţi la răcoarea de la „Măr”, ca nu cumva, haosul financiar pe care l-aţi creat şi moşit să vă trimită spre gura de vărsare în altă răcoare… la „Beciul Domnesc”!

Un guvern care să spună doar „yes”

În concluzie, să vedem cît de frăţeşte lucrează băncile mondiale cu statele lumii: după ce americanii i-au cotropit prin război pe irakieni, au ocupat  şi subordonat financiar Irakul, iar la conducere au aşezat un guvern care să spună doar, „yes!”. Şi-au trimis bancherii să-i escrocheze pe bieţii „eliberaţi”. Aveau  nevoie de noi teritorii unde să-şi extindă pelagra ocupaţiei şi sclaviei prin îndatorare, dar şi de noi pieţe de desfacere a gunoaielor lor. Banca americană „Citigroup” şi-a deschis un sediu uriaş la Bagdad, cu alte zeci de filiale, după ce a primit avizul preliminar al Băncii Centrale a Irakului. E doar începutul unor operaţiuni bancare de ocupaţie, ce vor face din irakieni milioane de sclavi. Dacă nu cumva, sînt deja!

Maria Diana Popescu, Agero

Despre SECRETELE ISTORIEI

Alexandru Moraru, istoric-arhivist si publicist, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, autor și editor al mai multor cărți și culegeri de documente și materiale elaborate în urma cercetărilor de arhivă, sute și sute de articole și investigații documentare.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s