ANUL 2016 BATE LA UȘĂ, DESCHIDE CINEVA?!

Scumpii și Dragii mei cititori sau utilizatori!

10857783_773347989414843_4378406373593702801_nÎn anul care se stinge, portalul Secretele Istoriei a împlinit 5 ani de existență. La moment a adunat peste 226 mii accesări din 102 state. E mult sau e puțin nu știu… Cu toate acestea, am primit un șir întreg de diplome de excelență, mențiuni și premii vis-a-vis de activitatea acestui siteu, care intre timp a devenit de referință. Cred ca nu există un istoric bun, patriot sau bun român, care nu cunoaște adresa mazarini.wordpress.com (apropo, Mazarini era una din poreclele mele in anii de studenție!) fie din România, RM sau altă țară, unde nu s-ar afla. Este de ajuns să vă uitați la grila (din dreapta) drapelelor 102 la numar ca să ințelegeți că adevărat vă spun.

11350505_894625997297780_6760809573150032123_n (1)Vă mulțumesc mult că ați ales Secretele Istoriei și vă asigur că vă voi informa și să vă voi pune la dispoziție numai istoria adevărată. Lăsați în anul ce s-a scurs grijile și nevoile Dumneavoastră, lăsati în anul vechi oamenii urâți și proști, care așa și n-au mai izbutit să depășească genele slabe și mentalitatea de „kolhoznik sovietic”! Cel nascut să se târâie- NU POATE ZBURA! Sau cum se mai spune în popor, poți să umpli treuca cu pierle, scroafa- scroafă rămâne! Citiți cât mai multe cărți, siteuri informative și cognitive! Încercați să învățați a deosebi binele de rău, trădătorul și impostorul de omul de treabă.

1465348_473344419441392_515452165_nÎn școli nu se mai face educație, avem sute și sute de savanți- care n-au făcut nici o descoperire, avem sute și sute de doctori în drept- dar stat de drept n-avem! Avem sute și sute de doctori în istorie- dar o istorie adevărată n-avem, fiecare „năuc” vine cu manualul său de istorie! Știți căți doctori în științe economice avem? Nici nu vă spun, să nu vă prăpădiți de râs- dar în ce stare este economia Republicii Moldova? În curând toți moldovenii vor pleca peste frontiere la muncă și vor rămâne numai doctorii în științe economice…

Știți câți generali  și colonei are Armata Națională? Germania ar crăpa de ciudă! Și? Ostașii și ofițerii noștri merg în Sudan, în Iran, Afganistan, în Serbia etc, etc., misiuni pacificatoare…ale cui interese le apără? Nu mai vorbesc de Transnistria, dar Tighina, Cetatea Tighina, care se află aici, în Basarabia, cât timp se va afla în mânile rușilor?! Cine va elibera Tighina? Voi veni din Sudan? Afganistan? Pentru care merite primesc noi și noi grade militare și anual sunt presurați cu ordine și medalii?

Suntem ce suntem și avem ce merităm!

Mai ascultați-l și voi pe Călin Georgescu, pe Primo Laurențiu, pe Ion Măldărescu, pe Diana Maria Popescu…că nu e greu de gândit când ai cu ce gândi…pentru a înțelege că toate partidele, indiferent de culoarea politică S-AU COMPROMIS! Sistemul de partide este depășit și a devenit o frână a societății! Uitați-vă pe cine alegem din an în ani? Proști, afaceriști, tâlhari, corupți și lași… se duc în vizite de lucru…la Moscova?!

Se fură la nivel de stat, se fură miliarde și…vinovat e mortul!…l-au găsit pe Filat țapul ispășitor, și? Este o aberație să gândim că toate operațiile mafiotice le-a săvârșit Filat de unul singur…cu regret, anul 2016 nu pare a fi ceva mai bun ca anul care se încheie, din contra…dar mă rog, să sperăm…stăm cu mainele în buzunarele goale și așteptăm, să ne vină cineva să ne facă ordine în propria casă…orice străin are interesele sale și nu trebuie să așteptăm că ne va scoate spinul, sau spinii din celebrul fund moldovenesc…

Iertat fie pesimismul din această scriere…LA MULȚI ANI! Sănătate și Fericire!

Secretele Istoriei

felicitare-anul-nou

 

Despre SECRETELE ISTORIEI

Alexandru Moraru, istoric-arhivist si publicist, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, autor și editor al mai multor cărți și culegeri de documente și materiale elaborate în urma cercetărilor de arhivă, sute și sute de articole și investigații documentare.
Acest articol a fost publicat în FELICITĂRI, FRUMUSEŢEA DANSULUI, Video, ŞTIRI DE ULTIMA ORĂ. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la ANUL 2016 BATE LA UȘĂ, DESCHIDE CINEVA?!

  1. Pingback: ALEXANDRU MORARU: TOATĂ PUBLICISTICA DIN ANUL 2015 | Secretele Istoriei cu Alexandru Moraru

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s