Pasul cu care își va frânge gâtul!

Pasul cu care își va frânge gâtul!

Iohannis şi Erdogan au convenit să continue proiectul moscheei de la Bucureşti. Președintele Turciei: Va fi expresia cea mai frumoasă a dialogului şi a solidarităţii

Președintele turc, Recep Tayyip Erdogan a declarat miercuri, în timpul unei conferințe de presă pe care a susținut-o alături de Klaus Iohannis, că în acest moment se lucrează la obținerea autorizațiilor necesare pentru construirea unei moschei la București, informează Adevărul.

„În timpul vizitei făcute la Bucureşti (în aprilie 2015 – n.r.), am discutat această chestiune cu domnul preşedinte Iohannis. În momentul de faţă, colegii noştri lucrează pentru a obţine autorizaţiile necesare. Avem şi un proiect definitivat, dar în momentul de faţă dorim să îl dezvoltăm. Muftiatul se ocupă de obţinerea autorizaţiilor necesare, iar Turcia are grijă să dea tot sprijinul acestui proiect. La rândul nostru, şi noi am stabilit câteva terenuri în Istanbul pentru o capelă şi un loc de cazare a pelerinilor. Acest lucru l-am stabilit cu domnul Klaus Iohannis. Pot să confirm că s-a ajuns în faza solicitării autorizaţiei de construcţie“, a declarat preşedintele Turciei.

Iohannis a întărit declaraţiile preşedintelui turc, declarând pe acest subiect, cităm: „Pot să confirm că s-a ajuns în faza solicitării autorizaţiei de construcţii”.

Pot să confirm că s-a ajuns în faza solicitării autorizaţiei de construcţieCiteste mai mult: adev.ro/o4iaze

Pot să confirm că s-a ajuns în faza solicitării autorizaţiei de construcţieCiteste mai mult: adev.ro/o4iaze

„Pot să confirm că s-a ajuns în faza solicitării autorizaţiei de construcţie“, a întărit Iohannis.Citeste mai mult: adev.ro/o4iaze

„Pot să confirm că s-a ajuns în faza solicitării autorizaţiei de construcţie“, a întărit Iohannis.Citeste mai mult: adev.ro/o4iaze

Erdogan a ținut să precizeze că această moschee „va fi expresia cea mai frumoasă a dialogului şi a solidarităţii dintre cele două ţări”.

Sursa:http://ioncoja.ro/pasul-cu-care-isi-va-frange-gatul/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+ioncoja+%28Ion+Coja%29

 

Despre SECRETELE ISTORIEI

Alexandru Moraru, istoric-arhivist si publicist, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, autor și editor al mai multor cărți și culegeri de documente și materiale elaborate în urma cercetărilor de arhivă, sute și sute de articole și investigații documentare.
Acest articol a fost publicat în Articole, Documente, FĂRĂ COMENTARII:, PUNCTE DE VEDERE, TEXTE ŞI FOTOGRAFII ALE ALTORA, ŞTIRI DE ULTIMA ORĂ. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: