TINERE TALENTE: LANA CLAIRE- MODEL, PICTOR, POET

13410859_1016478501754586_1540232045_oIeri, la Biblioteca Centrală a BM”B.P. Hasdeu” a avut loc o întâlnire de zile mari cu o vedetă cu multe talente descoperite și toate în domeniul artelor. A fost ceva foarte deosebit. Svetlana, fiindcă acesta este numele adevărat, a mobilizat publicul și l-a dus într-o călătorie fascinantă în lumea artelor, a frumosului …Femeia aceasta s-a dovedit a fi un intreg univers.Am înregistrat câteva secvențe video pentru ”Secretele istoriei” pe care la pun la dispoziția prietenilor acestui portal, care de mult timp a devenit sursă de referință.

 

Reclame

Despre SECRETELE ISTORIEI

Alexandru Moraru, istoric-arhivist si publicist, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, autor și editor al mai multor cărți și culegeri de documente și materiale elaborate în urma cercetărilor de arhivă, sute și sute de articole și investigații documentare.
Galerie | Acest articol a fost publicat în ÎN OBIECTIV, FELICITĂRI, OAMENI DEOSEBIŢI, TINERE TALENTE, VIBRAŢIA SUFLETULUI, Video, ŞTIRI DE ULTIMA ORĂ. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s