OMAGIU POETEI ȘI PUBLICISTEI MARIA BOTNARU

Maria 1La multi ani 3

Astăzi, 5 septembrie 2016 poeta și publicista Maria Vlas Botnaru sărbătorește Ziua Nașterii! Despre această Mare artistă a versului, Secretele Istoriei a scris mai multe articole, reportaje și reportaje fotografice. De fapt, acest portal și a pornit-o la drum  în lumea largă a cunoașterii de către publicul larg. Este de ajuns să amintim câteva din acestea: https://mazarini.wordpress.com/2011/10/25/oameni-deosebiti-maria-botnaru/  https://mazarini.wordpress.com/2014/05/10/lumina-versului-mariei-botnaru/  https://mazarini.wordpress.com/2013/02/02/urmele-mariei-botnaru/   https://mazarini.wordpress.com/2014/09/04/aniversari-poeta-maria-botnaru-a-mai-lansat-o-carte/   https://mazarini.wordpress.com/2014/04/01/autografe-din-biblioteca-mea-poeta-si-publicista-maria-botnaru/   https://mazarini.wordpress.com/2013/11/27/maria-botnaru-a-scris-o-poezie-de-500-lei-felicitari/   https://mazarini.wordpress.com/2012/06/01/maresalul-basarabiei-un-poem-extraordinar-de-maria-botnaru/   https://mazarini.wordpress.com/2012/05/01/3785/   https://mazarini.wordpress.com/2015/01/30/poezii-patriotice-un-volum-de-maria-vlas-botnaru/   https://mazarini.wordpress.com/2015/09/04/maria-botnaru-romanca-pe-care-o-iubesc/  https://mazarini.wordpress.com/2014/05/25/gala-laureatilor-din-hancesti-flori-pentru-poeta-maria-botnaru/   și încă multe alte articole și versuri frumoase. 

Poeta s-a impus prin originalitarea versului, prin selecția subiectelor actuale, dar și eterne, prin spiritul matern și patriotic asupra reuștelor versuri și poeme, îndrăznesc să spun de excepție. Este autoarea a trei volume de versur înalt apreciate de specialiști și public.

coperta220140524_141458

urme-copyurmee-copy

jpg_-patriotice_13_20_m

Cineva din cei care urmăresc cu regularitate Blogul de bază al distinsei doamne, ne-a spus că poeta la activ, mai are publicate pe portalul ei http://www.tighinaromaneasca.wordpress.com (Imensitatea iubirii cu Maria Botnaru) poezii pentru incă minim două volume solide de carte. Sperăm să savurăm poezia din noile volume, care urmează să apară atunci, când autoarea le va da undă verde! Mai jos Secretele istoriei vă pune la dispoziție câteva filmulețe despre viața și activitatea poetei și publicistei Maria Botnaru:

În finalul acestui mic articol, despre un scriitor mare, nu ne rămâne decât s-o FELICITĂM pe poeta și publicista Maria Botnaru, dorindu-i Sănătate, Fericire, Inspirație și mii de cititori! LA MULȚI ANI FERICIȚI DOAMNĂ MARIA! 

Cu respect și recunoștință, Alexandru Moraru

Despre SECRETELE ISTORIEI

Alexandru Moraru, istoric-arhivist si publicist, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, autor și editor al mai multor cărți și culegeri de documente și materiale elaborate în urma cercetărilor de arhivă, sute și sute de articole și investigații documentare.
Acest articol a fost publicat în ÎN OBIECTIV, FELICITĂRI, Fotografii, MĂRIA SA - POEZIA ! (dedicaţii şi...), OAMENI DEOSEBIŢI, ŞTIRI DE ULTIMA ORĂ. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s