ANUNȚ IMPORTANT: CRĂCIUN FERICIT!

Dragii mei Prieteni și Neprieteni!

Al. MoraruSecretele Istoriei cu Alexandru Moraru vă mulțumește mult pentru că ați fost alături de noi acești 7 ani, ați navigat pe paginile Blogului, care a devenit pentru foarte mulți cercetători, de referință. Vă anunț, că spațiul virtual rezervat acestui blog de succes este pe terminate, mai concret au mai ramas circa 20% . Din acest motiv, vă comunic, că în caz, că acest lucru se întâmplă și nu mai avem spațiu de postare a materialelor, toți prietenii Secretelor Istoriei să ne găsească la cele trei bloguri ale noastre și anume: Alexandru Moraru Blog (www.morarita.wordpress.com); Istorici mari și mici (www.istoricimarisimici.wordpress.com) și Arhivus (www.arhivus.wordpress.com)!

SECRETELE ISTORIEI VĂ UREAZĂ LA MULȚI ANI ȘI TOȚI FERICIȚI ȘI BINE INFORMAȚI! NUMAI BINE! DOAMNE AJUTĂ!

1450004123_craciun_fericit_bebe

Despre SECRETELE ISTORIEI

Alexandru Moraru, istoric-arhivist si publicist, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, autor și editor al mai multor cărți și culegeri de documente și materiale elaborate în urma cercetărilor de arhivă, sute și sute de articole și investigații documentare.
Acest articol a fost publicat în Articole, ÎN OBIECTIV, DUMINICĂ SEARA..., FELICITĂRI, PRIETENII M-AU INFORMAT:, PUNCTE DE VEDERE, ŞTIRI DE ULTIMA ORĂ. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s