B.P.HASDEU – CELEBRU SAVANT ȘI ENCICLOPEDIST (conferință 20 octombrie 2017)

La 20 octombrie 2017 în incinta Bibliotecii Centrale a BM ”B.P.Hasdeu” din Chișinău a avut loc Conferința Științifică ”B.P.Hasdeu- celebru savant și enciclopedist”. Organizatorul și moderatorul evenimentului a fost Alexandru Moraru, istoric-arhivist, șef de serviciu la Biblioteca Centrală.

În fața publicului au fost prezentate câteva comunicări interesante și importante la care s-au inscris dr.hab. Dumitru Căldare, profesor universitar la USM, domnișoara Cristina Saghin, profesoară de limbă și literatură română de la Liceul Teoretic ”Vasile Alecsandri” și marele nostru cărturar Iurie Colesnic.  În această schiță fotografică, vă prezentăm câteva momente din cadru acestui eveniment de ieri.

Despre SECRETELE ISTORIEI

Alexandru Moraru, istoric-arhivist si publicist, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, autor și editor al mai multor cărți și culegeri de documente și materiale elaborate în urma cercetărilor de arhivă, sute și sute de articole și investigații documentare.
Acest articol a fost publicat în ÎN OBIECTIV, Documente, FELICITĂRI, Fotografii, FĂRĂ COMENTARII:, ISTORIA IN IMAGINI, RECENZII, SFATURI PENTRU PRIETENII MEI, VIBRAŢIA SUFLETULUI, ŞTIRI DE ULTIMA ORĂ. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la B.P.HASDEU – CELEBRU SAVANT ȘI ENCICLOPEDIST (conferință 20 octombrie 2017)

  1. Pingback: B.P.HASDEU – CELEBRU SAVANT ȘI ENCICLOPEDIST (conferință 20 octombrie 2017) | COLECŢII SPECIALE

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s