Medalia zeului Zamolxe pentru profesionalism și curaj!

 

 

La 17 aprilie 2019, în cadrul Clubului Istoricilor de la Biblioteca Centrală a Bibliotecii Municipale ”B.P.Hasdeu”, istoricul- arhivist și publicist Alexandru Moraru, lef serviciu la Biblioteca Centrală alături de alte câteva personalități a fost menționat cu medalia ”Zamolxe” pentru profesionalism și curaj.

Este cazul să amintim, că domnia sa nu este la prima mențiune de acest gen și că în anii anteriori a mai fost menționat cu mai multe diplome de excelență, printre care se numără următoarele:

 

Cu această ocazie, îl felicităm pe Moraru Alexandru cu această distincție și îi urăm La Mulți Ani !

Un grup de colegi de facultate (USM); Clubul ”Arhivus”, Clubul Istoricilor; Un grup de colegi de serviciu(Biblioteca Centrală ”Hasdeu”, etc.

 

Despre SECRETELE ISTORIEI

Alexandru Moraru, istoric-arhivist si publicist, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, autor și editor al mai multor cărți și culegeri de documente și materiale elaborate în urma cercetărilor de arhivă, sute și sute de articole și investigații documentare.
Acest articol a fost publicat în ALŢII DESPRE MINE, Articole, ÎN OBIECTIV, Documente, FĂRĂ COMENTARII:, ŞTIRI DE ULTIMA ORĂ. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Medalia zeului Zamolxe pentru profesionalism și curaj!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s